Uw tabaks- en gemakswinkel op winkelcentrum Schuytgraaf.

 

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten. U kunt bij ons terecht voor tabak en tabak-gerelateerde artikelen, tijdschriften, kantoorartikelen, boeken, cartridges, wenskaarten, loterijen en beltegoeden. Maar ook zeker uitstekend slagen voor een leuk cadeautje. Wat te denken van de vele verschillende geuren Woodwick kaarsen of verschillende Riverdale artikelen? Mocht u twijfelen over een cadeau dan is er altijd nog een passende cadeaukaart te vinden in ons ruime aanbod aan cadeaukaarten. Mooi verpakt en klaar om te geven.

 

Daarnaast voeren we een aantal handige services voor u. Zoals ons PostNL pakketpunt, pasfotoservice, tevens werken wij samen met één van de grootste stomerijen in het land. Via hen kunnen ook schoenen gerepareerd worden. Vraag onze medewerkers in de winkel naar de mogelijkheden!

 

Via onze facebook en instagram pagina houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en aanbiedingen. En u kunt ons tijdens openingstijden telefonisch en via whatsapp bereiken op nummer 06-45655404.

 

Primera Schuytgraaf: altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen.

 

winkelcentrum schuytgraaf primera

Winkelcentrum Schuytgraaf
Fortunastraat 37
6846ZX Arnhem
info@winkelcentrumschuytgraaf.nl

logo6

Schuytgraaf

facebook groen       instagram groen