Deniz Uyanik, zelf Schuytgraafbewoner, is filiaalhouder van Bakker Hilvers Schuytgraaf. Heel belangrijk in dit filiaal is de vloeroven, waarin we live broden bakken. Stoere broden, zoals desem- en speltbrood met zo'n lekkere knapperige korst. Doen het heel erg goed bij onze klanten, hebben we gemerkt. Het past ook bij de wens van veel klanten om te kunnen zien waar hun voedsel vandaan komt. Verder is bakker Hilvers natuurlijk bekend om zijn dagverse, malse brood, goed gebak en lekkere tussendoortjes. Een écht lekkere ham-kaascroissant of een warme kwarkbol, wie lust dat nou niet?
Maandag | 08:30 - 17:30 |
Dinsdag | 08:30 - 17:30 |
Woensdag | 08:30 - 17:30 |
Donderdag | 08:30 - 17:30 |
Vrijdag | 08:30 - 17:30 |
Zaterdag | 08:30 - 17:30 |
Zondag | Gesloten |